Illustrator gezocht

Illustrator gezocht?

Bent u op zoek naar een goede illustrator? Iemand die in opdracht van u een afbeelding of meerdere afbeeldingen maakt bij bijvoorbeeld een website, advertentie, folder, tijdschrift of (strip)boek (voor volwassenen of voor kinderen)? Dan bent u bij Cyprian Koscielniak helemaal aan het juiste adres. Een illustratie van de hand/muis van deze professionele kunstenaar verduidelijkt uw tekst en zorgt ervoor dat deze (nog) aantrekkelijker wordt voor uw doelgroep.

Eerder werk

Wellicht heeft u al lang naar een goede illustrator gezocht, maar heeft u nog geen definitieve beslissing kunnen nemen. Laat u dan overtuigen door eerder werk van Cyprian Koscielniak. De van oorsprong Poolse kunstenaar studeerde aan de kunstacademie in Warschau. Sinds 1986 woont hij echter in Amsterdam en is hij in Nederland als kunstenaar actief. Hij heeft reeds geïllustreerd voor onder andere NRC Handelsblad (editorial illustration), het Financieel Dagblad en het Joods Historisch Museum Amsterdam. Voor dit museum maakte hij illustraties bij een boek over een nieuwe manier van mensen rondleiden in een museum. Ook leverde hij de illustraties en de omslag van diverse andere boeken. Bij het maken van uw afbeelding speelt zowel vakmanschap als de computer een grote rol.

Illustrator gezochtOok geïnteresseerd?

Illustrator gezocht? Neem dan snel contact op met Koscielniak! Met een afbeelding van deze kunstenaar bent u verzekerd van een unieke, krachtige en duidelijke illustratie bij uw tekst, een illustratie die voldoet aan al uw technische en inhoudelijke wensen (denk hierbij aan kleur of zwart-wit, formaat van de illustratie, et cetera).

   Contact Portfolio